E-pastu
ParoleAizmirsi?
Krista M.

Krista M.

Jūrmala24 gadi4 gadu pieredze20-20 € par stundu

Mani sauc Krista un nu jau kā 4 gadus pasniedzu privātstundas matemātikā. Atbildēšu uz Taviem jautājumiem, sagatavošu dažādām zināšanu pārbaudēm un centīšos padarīt šo mācību priekšmetu patīkamu, varbūt pat interesantu. Raksti uz e-pastu vai īsziņā, ja esi apņēmības pilns jaunu zināšanu iegūšanā un tiksimies jau pavisam drīz!
Mans piedāvājums: individuālas nodarbības, kur no manas puses tiek sagatvots mācību materiāls attiecīgi pieprasītajai tēmai. Viena nodarbība ilgst 60 min, kas ir 20 eiro.
Strādāju ar dažāda vecuma skolēniem pie sevis mājās.

Uz februāri ir iespējams arī pieteikties uz 9.klases matemātikas kursu. Piesakoties laicīgi, ar katru skolēnu iepriekš tiks noorganizēta nodarbība, kur novērtēšu pašreizējās zināšanas un risināšanas ātrumu, attapību, lai varētu izdalīt skolēnus pa vairākām grupām attiecīgi esošajam līmenim.
Par datumiem vēl precizēšu, jo grupas tiks izdalītas atkarībā pēc skolēnu skaita un zināšanu līmeņa. Grupiņās būs 2-4 cilvēki, skolēnu skaits ierobežots. Vienas nodarbības ilgums ir 2 stundas, kur sākumā tiek izskaidrota, atkārtota teorija, izsniegti materiāli un rēķināmie uzdevumi.
Kursa kopējais apjoms ir 16 stundas, 2 x nedēļā, kur vienas nodarbības ilgums ir 120 min.
Kursa kopējā cena ir 240 eiro (16 h).

Lai pieteiktos raksti uz e-pastu vai norādīto tālruni, un tālāk jau par visu vienosimies!

Telefona numurs: redzams tikai biedriem

FacebookInstagram

0 iesaka
Darbs

Laiks: pēc vienošanās (var sākt tūlīt)

Atalgojums: 20-20 € par stundu

Pieredze: 4 gadi

Privātstundas

Matemātika: sākumskola, pamatskola, vidusskola, pieaugušie

 

Vieta: nodarbību telpas

Izglītība

Augstākā

Valodas: Latviešu